Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.hackaskalendern.se.
Sidan ägs och administreras för närvarande av Hackås Hembygdsförening.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Om du anmäler en aktivitet på vår webbplats kommer vi att spara ditt namn, din e-postadress och eventuellt telefonnummer i en mailkatalog. Detta är för att vi ska kunna spåra vem som anmälde aktiviteten.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du anmäler en aktivitet på denna webbplats kommer anmälan att sparas tills tiden för aktiviteten passerats. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta ansvariga arrangörer om frågor uppstår.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har anmält en eller flera aktiviteter på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Vi skickar inga uppgifter till någon tredje part.